Συγκινεί φίλος του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου - Ανάρτησε βίντεο όπου ο 31χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο

Συγκινεί φίλος του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου - Ανάρτησε βίντεο όπου ο 31χρονος χόρεψε ζεϊμπέκικο

Βαριά θλίψη έφερε η είδηση του θανάτου του 31χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος απεβίωσε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν μετά από οδική σύγκρουση, που συνέβη στις 27 Σεπτεμβρίου, στην περιοχή Περιστερώνας.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον άτυχο Κωνσταντίνο, με συγκινητικές αναρτήσεις, με τον φίλο του Δημήτρη Μικελλίδη, να αναφέρει:

«Έτσι θα σε θυμούμαστε Κώτσιο μου!!!

Αδερφός, φίλος, πατριώτης, ο άνθρωπος με τα όλα του... Πάντα με χαμόγελο, με προθυμία να σε ακούσει να σε βοηθήσει... Αυτός είναι ο Κώτσιος μας, αυτός είναι ο αδερφός μας αυτός που ήταν μικρός σε ηλικία αλλά τεράστιος στη Ψυχή !!!

"Μα εγώ είμαι Έλληνας" αυτό ήταν το τραγούδι που χόρευες ζεϊμπέκικο και όλοι σε θαυμάζαμε και σε καμαρώναμε...

Αιωνία σου η μνήμη αδερφέ... »

Μαζί με την ανάρτηση του, ο φίλος του 31χρονου δημοσίευσε και βίντεο του αδικοχαμένου να χορεύει ζεϊμπέκικο.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

ΠτΔ για ΑΤΑ: Αισιόδοξος για θετική κατάληξη – «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα»

Αισιόδοξος για θετική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ παρά την απόρριψη του προσχεδίου συμφωνίας από τους εργοδότες, δηλώνει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας πως δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

BEST OF TOTHEMAONLINE