Κως: Χειροδίκησε στη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Κως: Χειροδίκησε στη σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

Χειρότερη εξέλιξη δεν μπορούσε να έχουν οι διακοπές μιας οικογένειας Βρετανών που σήκωσαν στο πόδι το ξενοδοχείο στο οποίο διαμένουν στην περιοχή Λάμπη της Κω, με μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στο ζευγάρι και απειλές του άνδρα μπροστά στα μάτια των δύο ανήλικων παιδιών τους.

Το επεισόδιο συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν ο 55χρονος τουρίστας φέρεται να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ και να διαπληκτίστηκε άγρια με την 42χρονη σύζυγό του, ενώ τα δύο παιδιά τους ηλικίας 12 και 10 χρόνων παρακολουθούσαν «παγωμένα» τις σκηνές που διαδραματίζονταν μεταξύ των γονέων τους.

Η 42χρονη κατέφυγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της κατηγορώντας τον ότι βιαιοπράγησε εναντίον της και την απείλησε. Ο 55χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω με κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία και απειλή, ενώ ενημερώθηκε για την σύλληψή του το προξενείο της Βρετανίας.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

«Διπλωματικός μαραθώνιος» από ΠτΔ: Επαφές με Κατάρ και Ισραήλ για σταθερότητα στην περιοχή

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.