Eλλάδα: Προσπάθησε να χτυπήσει τη σύζυγο και το παιδί του με αυτοκίνητο

Eλλάδα: Προσπάθησε να χτυπήσει τη σύζυγο και το παιδί του με αυτοκίνητο

Σκηνικό τρόμου καταγράφηκε στην περιοχή του Τυρνάβου, όταν μια γυναίκα άρχισε να καλεί απεγνωσμένα σε βοήθεια για να γλιτώσει από την επίθεση που δέχθηκαν η ίδια και το ανήλικο παιδί της από τον σύζυγό της, ο οποίος προσπαθούσε να τους χτυπήσει με το αυτοκίνητό του.

Οι κάτοικοι της γειτονίας πετάχτηκαν από τα σπίτια τους ακούγοντας τις κραυγές αγωνίας της γυναίκας, η οποία περιέγραψε ότι ο σύζυγός της την είχε ξυλοκοπήσει και, όταν κατάφερε να του ξεφύγει μαζί με το παιδί, μπήκε στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να τους παρασύρει με αυτό. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στην περιοχή αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος όμως είχε εξαφανιστεί όταν είδε ότι μητέρα και παιδί βρήκαν καταφύγιο στα γειτονικά σπίτια.

Η γυναίκα και το παιδί της μεταφέρθηκαν για την ασφάλεια τους στο αστυνομικό τμήμα Τυρνάβου, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του συζύγου και πατέρα τους δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα ανθρωποκτονίας και αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

ΠτΔ: Παρουσίασε συγκεκριμένη πρόταση στον Στάρμερ για τις βάσεις - «Δεν θα χρησιμοποιηθούν σε επιθετικές επιχειρήσεις»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε σήμερα μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, κατόπιν πρωτοβουλίας του τελευταίου, στο πλαίσιο των τακτικών επαφών των δύο ηγετών επι των γεωπολιτικών εξελίξεων στην ευρύτερη περιοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE