Τουρκία: Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Άγκυρα

Τουρκία: Το PKK ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση στην Άγκυρα

To Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) ανέλαβε σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, την ευθύνη για την επίθεση που έγινε την Τετάρτη στην τουρκική αμυντική εταιρεία TUSAS που άφησε πίσω της πέντε νεκρούς, ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Δύο οπλισμένοι δράστες -ένας άνδρας και μια γυναίκα- πραγματοποίησαν την Τετάρτη την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TUSAS) στην Άγκυρα. Εκτός των δύο νεκρών, τραυματίστηκαν ακόμα 22 άνθρωποι.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE