Ελλάδα: Μαθητής Γυμνασίου απείλησε με μαχαίρι 14χρονο - Αναζητείται ο δράστης

Ελλάδα: Μαθητής Γυμνασίου απείλησε με μαχαίρι 14χρονο - Αναζητείται ο δράστης

Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό ενδοσχολικής βίας ανάμεσα σε μαθητές Γυμνασίου, εκτυλίχθηκε αυτήν την φορά σε σχολικό συγκρότημα της Δυτικής Αχαΐας, με θύμα 14χρονο και δράστη συνομήλικο συμμαθητή του ο οποίος τον απείλησε με μαχαίρι.

Το περιστατικό σύμφωνα με το tempo24, έγινε το πρωί της Παρασκευής, εν ώρα λειτουργίας του σχολείου, με την αστυνομία να αναζητά τον ανήλικο δράστη.

Σύμφωνα με ανακοίωση της ΕΛ.Α από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος ενός 14χρονου μαθητή Γυμνασίου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, μέσα σε σχολικό συγκρότημα, ο κατηγορούμενος μαθητής, προέταξε ένα μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του και απείλησε έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανήλικου κατηγορούμενου.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE