Παρήγγειλε από την Αμερική ένα κιλό κάνναβη για να το διακινήσει στη Σαντορίνη

Παρήγγειλε από την Αμερική ένα κιλό κάνναβη για να το διακινήσει στη Σαντορίνη

Στη σύλληψη ενός 20χρονου που φέρεται να προμηθεύτηκε ένα κιλό κάνναβης από τις ΗΠΑ προκειμένου να το διακινήσει στη Σαντορίνη προχώρησαν τα στελέχη της Δίωξης Ναρκωτικών.

Προηγήθηκε εντοπισμός του δέματος σε αποθηκευτικό χώρο εταιρείας ταχυδρομικών υπηρεσιών σε περιοχή του Μαρκοπούλου Αττικής, το οποίο, όπως προαναφέρθηκε, είχε αποσταλεί από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Κατόπιν απόφασης του Συντονιστικού Οργάνου Δίωξης Ναρκωτικών και με την έγκριση του αρμόδιου Εισαγγελέα, οργανώθηκε επιχείρηση ελεγχόμενης παράδοσης, με τη συμμετοχή αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα Αθηνών και τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Θήρας.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίστηκε ο 20χρονος να κατέχει το ταχυδρομικό δέμα, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ από τις έρευνες συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1 κιλό και 100 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 1.100 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE