Άφαντοι οι δύο που ψάχνει η Αστυνομία για επίθεση κατά ντελιβερά στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

 Άφαντοι οι δύο που ψάχνει η Αστυνομία για επίθεση κατά ντελιβερά στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Συνεχιζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό και σύλληψη προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται σε υπόθεση επίθεσης κατά διανομέα φαγητού στη Λεμεσό, που διαπράχθηκε στις 24/10/2024, στον Άγιο Αθανάσιο.

Συγκεκριμένα, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1. Συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, 2. Ληστείας, 3. Κακόβουλης ζημιάς, και 4. Αδικημάτων που αφορούν στον Περί καταπολέμησης ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας Νόμο, αδικήματα τα οποία σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία διαπράχθηκαν στις 24/10/2024, στον Άγιο Αθανάσιο, στη Λεμεσό, εντοπίστηκε και συνελήφθη στις 30/10/2024, από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 25 ετών.

Η Αστυνομία έχει επίσης εντοπίσει τον αναζητούμενο ύποπτο υπ’ αριθμό 2, ενώ εξακολουθεί να αναζητεί τους άλλους δύο υπόπτους, που στις φωτογραφίες φαίνονται ως τα αναζητούμενα πρόσωπα υπ’ αριθμό 1 και 4. Φωτογραφίες τους δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους.

 

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

«Ανταλλάζουν» συνεχώς πυραυλικές επιθέσεις Ισραήλ-Ιράν - Σε αναμμένα κάρβουνα όλοι εν αναμονή της απόφασης Ντραπ

Πυραυλικές επιθέσεις και στο Ιράν και στο Ισραήλ. Αναμένεται η απόφαση για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE