ΥΓΕΙΑ

Έκτακτο: Σημαντικές εξελίξεις για την υγεία του μικρού Λάμπρου

Έκτακτο: Σημαντικές εξελίξεις για την υγεία του μικρού Λάμπρου

Με χαρά και συγκίνηση διαβάσαμε σήμερα, Πέμπτη, 22/10, ανακοίνωση στο Facebook της «Εθελοντικής ομάδας στήριξης του μικρού Λάμπρου» , για την πορεία της υγείας του 4χρονου.

Ο μικρός Λάμπρος, ο οποίος έχει στο πλευρό  του ολόκληρη την Κύπρο, στη μάχη που δίνει από την ημέρα γέννησης του με μία σπάνια ασθένεια,  παρουσίασε βελτίωση.

Τις τελευταίες εβδομάδες νοσηλευόταν στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης του Sheba Medical Center στο Τελ Αβίβ, όπου στάλθηκε εσπευσμένα από τους ιατρούς, οι οποίοι τον παρακολουθούν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, μετά οξύ πνευματικό οίδημα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: Με τη βοήθεια του Θεού, τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών, και τη μεγάλη θέληση του μικρού μας Λάμπρου για ζωή, η κατάστασή του έχει βελτιωθεί με τον κίνδυνο φυσικά να παραμονεύει καθώς πλέον όλη η προσπάθεια εστιάζεται στην αντιμετώπιση των δύσκολων και σπάνιων συμπτωμάτων της ασθένειάς του. Ο δύσκολος και άνισος αγώνας του μικρού μας μαχητή δίνει σε όλους εμάς την πραγματική αξία της ζωής. Μικρέ μας Λάμπρο μπορεί να είσαι μικρός αλλά η δύναμη ψυχής σου είναι μεγάλη και θαυμαστή από όλους εμάς. Συνέχισε τον αγώνα σου, οι ευχές και προσευχές μας σε συντροφεύουν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Προσευχηθείτε για τον μικρό Λάμπρο! Άσχημα τα νέα για τον μικρό ήρωα! Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ και στην εντατική

H πρωτοβουλία ζευγαριού στην Κύπρο για τον Λάμπρο που θα σας κάνει να δακρύσετε

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top