Μετά την ELENA, τι; - Πώς θα κάνουμε αλλαγή του χρόνου – Πόσα εκατοστά έφτασε το χιόνι - Δείτε βίντεο
27.12.2024 - 08:32
Το καιρικό σύστημα ELENA που έγινε viral λόγω του ονόματος, έχει φέρει χιόνια στα υψηλότερα ορεινά τόσο χθες Πέμπτη όσο και το βράδυ των Χριστουγέννων.
Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μετεωρολόγος Έρικ Κίτας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο», το ύψος του χιονιού στη Χιονίστρα τα Χριστούγεννα έφτασε στη Χιονίστρα στα 20 περίπου εκατ., έλιωσε όμως και μετά τη χθεσινή χιονόπτωση έφτασε πάλι στα 20 εκατ.
«Αποχωρεί η ELENA αλλά ένα νέο χαμηλό βαρυμετρικό θα συνεχίζει να επηρεάζει μέχρι τέλος του χρόνου φέρνοντας χαμηλότερες θερμοκρασίες, βροχές και χιόνια σε χαμηλότερα υψόμετρα», ανέφερε ο Έρικ Κίτας.
Εκτός διαδικασίας για την προεδρία της ΕΔΕΚ μένει ο Κωστής Ευσταθίου, μετά την απόρριψη της υποψηφιότητάς του από το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος, το οποίο συνεδρίασε το βράδυ της Δευτέρας.