«Ο Κύπριος συνεργάτης του Καμμένου βρίζει στο Facebook όσους επικρίνουν τον Υπουργό» (ΦΩΤΟ)

«Ο Κύπριος συνεργάτης του Καμμένου βρίζει στο Facebook όσους επικρίνουν τον Υπουργό» (ΦΩΤΟ)

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του Χάρη Φαλά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά την κόντρα του με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας

O Κύπριος γυμναστής και κουμπάρος του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου που διορίστηκε ως ειδικός συνεργάτης στο πολιτικό γραφείο του Πάνου Καμμένου, Χάρης Φαλάς έχει αναλάβει ρόλο «ανακριτή» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη Λευκωσία, όπου διαμένει μόνιμα εισπράττοντας μισθό από το ελληνικό κράτος.

Σε καθημερινή βάση υβρίζει όσους τολμούν να επικρίνουν τον κουμπάρο του υπουργό χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Μόλις χθες σχολιάζοντας ανάρτηση για την αγωγή Γιαννακόπουλου εναντίον του Πάνου Καμμένου, αποφάνθηκε ότι «Εννα (θα) πάρει τα… του Καμμένου και αυτός…». Παράλληλα ρωτάει τους χρήστες του Facebook τι ψηφίζουν.

Ο Χάρης Νίκου Φαλάς έχει διοριστεί από τον Πάνο Καμμένο ως έμμισθος ειδικός συνεργάτης, διαμένοντας μόνιμα στη Κύπρο όπου εργάζεται σε εκκλησιαστικό ίδρυμα ως υπεύθυνος αποθήκης βιβλίων.

Πηγή - Protothema 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Αβέρωφ Νεοφύτου: «Μικρές χώρες, όπως η δική μας, πρέπει να εκμεταλλεύονται τις συγκυρίες» - Το Κυπριακό και ο παράγοντας ενέργεια

Η Προεδρία της ΕΕ αποτελεί ευκαιρία για την Κύπρο να αναδείξει τις ευαισθησίες της και, σε συνδυασμό με τις ευρωπαϊκές και περιφερειακές συγκυρίες, να αξιοποιηθεί ως μοχλός για την επίλυση του Κυπριακού, τονίζει ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

BEST OF TOTHEMAONLINE