LIFESTYLE

Star Κύπρος: Το ξέσπασμα της καρακουκλάρας φιναλίστ! «Το όγδοο live μπορεί να είναι το τελευταίο μου»

Star Κύπρος: Το ξέσπασμα της καρακουκλάρας φιναλίστ! «Το όγδοο live μπορεί να είναι το τελευταίο μου»

Την είδαμε να μπαίνει στα καλλιστεία του MEGA κι από την πρώτη στιγμή να ξεχωρίζει με τη φυσική ομορφιά της, το ύψος της, τη μοναδική της φινέτσα και το απαραίτητο τακτ που χρειάζεται να έχει ένα τηλεοπτικό πρόσωπο.

Όσοι παρακολουθούν ανελλιπώς το Star Κύπρος 2015, θα θυμούνται πως το πρώτο 10άρι που έπεσε από την κριτική επιτροπή, το έλαβε η πανέμορφη διαγωνιζόμενη από τη Λεμεσό.

Η πορεία της στα καλλιστεία είναι σταθερή κι ομολογουμένως τα expectations αυτών που την στηρίζουν, είναι πολύ υψηλά, μιας και κάθε Κυριακή η classy φιναλίστ, φιγουράρει στις πρώτες θέσεις του πίνακα με τη βαθμολογία των κριτών.

Ωστόσο στο τελευταίο live, φαίνεται πως δεν είχε τη μαζική στήριξη του τηλεοπτικού κοινού και βρέθηκε στη δυσμενή θέση της προτεινόμενης για αποχώρηση. Ίσως το κοινό την θεωρεί ως ένα από τα φαβορί και αμέλησε να την ψηφίσει, ίσως πάλι να μην έχει μεγάλο… συγγενολόι.

Όπως και να’ χει, η Μαρία Μοράρου, ως down to earth κορίτσι που είναι, βλέπει κατάματα την πραγματικότητα και δηλώνει πως το επόμενο live ενδέχεται να είναι και το τελευταίο της.

Παίρνει λοιπόν το θάρρος και ζητά από τον κόσμο…. (Διαβάστε τι ακριβώς γράφει στο FB)

«Το όγδοο live μπορεί να είναι το τελευταίο μου. Παίρνω το θάρρος να ζητήσω την στήριξη σας και τις ψήφους σας. Θέλω να μείνω στα καλλιστεία γιατί νιώθω πως έχω κι άλλα να δώσω. Στηρίξτε με και υπόσχομαι να σας βγάλω ασπροπρόσωπους! 
SMS στο 5656 γράφοντας S20 ή στο τηλέφωνο 90031020 (Οι γραμμές είναι ανοιχτές από σήμερα μέχρι και την Κυριακή) Σας ευχαριστώ!»


 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top