Τορναρίτης: Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται να είναι εγγυητής της ΚΔ στο μέλλον

Τορναρίτης: Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται να είναι εγγυητής της ΚΔ στο μέλλον

Η Ελλάδα δεν ενδιαφέρεται να είναι εγγυητής της Κυπριακής Δημοκρατίας στο μέλλον, δήλωσε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ Νίκος Τορναρίτης,

Ο κ. Τορναρίτης μαζί με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου είχαν το απόγευμα συνάντηση στη Λευκωσία με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά.

Σε δηλώσεις μετά τη συνάντηση, κ. Τορναρίτης είπε ότι έγινε μια πολύ καλή συζήτηση για πολλά θέματα που αφορούν την εξωτερική πολιτική και ότι επικεντρώθηκαν κυρίως στο Κυπριακό.

Επαναβεβαιώθηκε στη συζήτηση, πρόσθεσε, η κοινή διαπίστωση και κοινή θέληση ότι στην όποια λύση του Κυπριακού δεν μπορεί να συνεχίσει να υφίσταται το σύστημα ασφάλειας που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Κύπρο.

“Η Ελλάδα δηλώνει ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι εγγυητής της ΚΔ στο μέλλον”, κατέληξε ο κ. Τορναρίτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.