Πήραν πάλι τιμόνι μεθυσμένοι – Άλλοι χωρίς άδεια κι άλλοι χωρίς… φώτα

Πήραν πάλι τιμόνι μεθυσμένοι – Άλλοι χωρίς άδεια κι άλλοι χωρίς… φώτα

Τριάντα εννέα τροχαίες καταγγελίες έγιναν στο πλαίσιο εκστρατείας της Τροχαίας Πάφου για πρόληψη του εγκλήματος και των τροχαίων συγκρούσεων το τελευταίο 24ωρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της τροχαίας Πάφου, σε συνεργασία με την ΑΔΕ Πάφου, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, διενήργησαν 230 ελέγχους και κατέγραψαν 39 τροχαίες καταγγελίες από τις 07:00 του Σαββάτου μέχρι σήμερα στις 07:00.

Από τις 39 καταγγελίες οι έξι αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, μία οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα και οι υπόλοιπες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις όπως οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης, χωρίς άδεια κυκλοφορίας, χωρίς κράνος και άλλες τροχαίες παραβάσεις, οδήγηση χωρίς φώτα, οδήγηση χωρίς ελεύθερα χέρια και άλλες.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE