Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Συνελήφθη 58χρονος στη Θεσσαλονίκη - Είχε δεμένα γαϊδούρια και άλογο σε πασσάλους χωρίς τροφή και νερό

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 58χρονος που συνελήφθη για κακοποίηση ζώων εργασίας, σε αγροτική περιοχή του δήμου Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα, ο άντρας κατηγορείται ότι ως ιδιοκτήτης τριών γαϊδουριών κι ενός αλόγου δεν τηρούσε τους κανόνες ευζωίας και συγκεκριμένα είχε τα ζώα δεμένα σε πασσάλους, χωρίς αυτά να έχουν πρόσβαση σε τροφή και νερό.

Μετά τη σύλληψή του σε βάρος του 58χρονου βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα, ενώ ενημερώθηκε η κτηνιατρική Υπηρεσία για την εξέταση των ζώων.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE