ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Διαβάστε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για τις επόμενες μέρες

Θα μας τρελάνει ο καιρός! Διαβάστε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για τις επόμενες μέρες

Μπορεί τις τελευταίες μέρες ο καιρός να ήταν βροχερός με καταιγίδες που δημιούργησαν και πολλά προβλήματα, ωστόσο ο Νοέμβριος θα μας υποδεχτεί με αίθριο καιρό, ηλιόλουστες μέρες και θερμοκρασίες γύρω στους 28 βαθμούς κελσίου.

Απόψε ο καιρός θα συνεχίσει να είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και ενδεχόμενο μεμονωμένης καταιγίδας, κυρίως στα ανατολικά και στα νότια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και στα ανατολικά και βόρεια παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 8 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά γενικά κυρίως αίθριος ωστόσο αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, αρχικά στα ανατολικά παράλια και αργότερα στα ψηλότερα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ως βορειοανατολικοί και αργότερα στα δυτικά παράλια βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη ενώ αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό γύρω στους 28 στα παράλια και στους 15 στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη.

Το Σαββατοκύριακο και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο το Σαββατοκύριακο ενώ τη Δευτέρα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top