ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων από την ΕΤΕΠ! Έρχεται στη Λευκωσία ο Πρόεδρος της με 100.000.000 για την Κύπρο

Χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων από την ΕΤΕΠ! Έρχεται στη Λευκωσία ο Πρόεδρος της με  100.000.000 για την Κύπρο

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων Werner Hoyer, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη και θα υπογράψει συμφωνία δανείου με τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, ύψους €100 εκατομμυρίων για χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά την εδώ παραμονή του, ο κ. Hoyer ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Jonathan Taylor, Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, υπεύθυνο χρηματοδοτήσεων για την Κύπρο, θα έχουν σειρά συναντήσεων με τον Υπουργό Οικονομικών με τον οποίο θα συζητήσουν τα θέματα συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και τις δραστηριότητες της Τράπεζας στα πλαίσια των κοινών προσπαθειών για στήριξη της κυπριακής οικονομίας.

Στις 2 Νοεμβρίου, 2015, ώρα 12:45, στην Αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Υπουργείου Οικονομικών, ο κ. Hoyer μαζί με τον Υπουργό Οικονομικών θα υπογράψουν συμφωνία δανείου ύψους €100 εκατομμυρίων για χρηματοδότηση των έργων και προγραμμάτων, τα οποία συγχρηματοδοτούνται από τα Ταμεία Πολιτικής Συνοχής της ΕΕ για την προγραμματική περίοδο 2014-2020 και συμφωνία εγγύησης ύψους €15 εκατομμυρίων προς την Ελληνική Τράπεζα για χρηματοδότηση μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην Κύπρο.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top