Εντυπωσιακές εικόνες- Σέρφερ δάμασε τα δυσκολότερα κύματα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακές εικόνες- Σέρφερ δάμασε τα δυσκολότερα κύματα στον κόσμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στη Nazare της Πορτογαλίας για να απαθανατίσει με την κάμερα του τον Sebastian Steudtner, να κερδίζει το βραβείο «ride of the year» «δαμάζοντας» τα κύματα με την σανίδα του.

Στα ανοικτά των ακτών της Nazare υπάρχει μια μια υποθαλάσσια τάφρος η οποία έχει μέγιστο βάθος τουλάχιστον 5.000 μέτρων και περίπου 230 χιλιόμετρα σε μήκος. Η τάφρος της Nazare προκαλεί πολύ ψηλά κύματα.

Οι ατρόμητοι λάτρεις του σερφ συγκεντρώνονται από όλο τον κόσμο σε αυτή την περιοχή της Πορτογαλίας επειδή βρίσκουν πάρα πολύ ψηλά κύματα. Το Νοέμβριο του 2011, ο σέρφερ Garrett McNamara από τα νησιά Χαβάη των ΗΠΑ κατάφερε να ισορροπήσει πάνω σε ένα γιγάντιο κύμα 23,8μ. και έκανε ρεκόρ στη Ναζαρέ, που φημίζεται για τα τεράστια κύματα σε όλον τον κόσμο.

Στις 28 Ιανουαρίου του 2013, ο Garrett McNamara επέστρεψε στη Ναζαρέ και ισορρόπησε επιτυχώς πάνω σε ένα κύμα που φάνηκε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, αν και αναμένεται η επίσημη μέτρηση.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE