Διέμεναν στην Κύπρο χωρίς άδεια παραμονής και φυλακίστηκαν

Διέμεναν στην Κύπρο χωρίς άδεια παραμονής και φυλακίστηκαν

Ποινή φυλάκισης σε τρεις Μολδαβές για παράνομη παραμονή στη Δημοκρατία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο μηνών σε τρεις γυναίκες από τη Μολδαβία οι οποίες κρίθηκαν ένοχες ύστερα από ακροαματική διαδικασία για το αδίκημα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία οι τρεις γυναίκες συνελήφθησαν στις 9 Οκτωβρίου στο Παραλίμνι και ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι αυτές βρίσκονταν παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πηγή ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η ΕΔΕΚ στην κρισιμότερη καμπή της ιστορίας της- Από την κρίση ηγεσίας στη μάχη της 5ης Σεπτεμβρίου - Οι υποψήφιοι για την προεδρία

Η 5η Σεπτεμβρίου δεν αποτελεί απλώς ακόμη μία εσωκομματική εκλογική διαδικασία για την ΕΔΕΚ. Αποτελεί μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο πολιτικό βάρος, καθώς το αποτέλεσμα για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος-μέχρι τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους, όπου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο-  αναμένεται να καθορίσει, και την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η ΕΔΕΚ σε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.

BEST OF TOTHEMAONLINE