Nέο ναυάγιο με νεκρούς πρόσφυγες στη Κάλυμνο

Nέο ναυάγιο με νεκρούς πρόσφυγες στη Κάλυμνο

Χωρίς τέλος οι τραγωδίες στη θάλασσα

Ναυάγιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της νησίδας Καλολύμνου και της Καλύμνου, όταν η ξύλινη βάρκα στην οποία επέβαιναν περίπου 150 άτομα ανατράπηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτήν την ώρα επιχείρηση διάσωσης από τέσσερα σκάφη του Λιμενικού, ένα σκάφος του Frontex και ένα Super Puma.

Όσον αφορά τους διασωθέντες, σύμφωνα με το λιμενικό ο αριθμός φτάνει τους 135, ενώ υπάρχουν και δέκα νεκροί.

Πηγή Zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Στην Κύπρο οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες για τις φωτιές - Πιάνουν άμεσα δουλειά

Η αμερικανική Πρεσβεία στη Λευκωσία καλωσόρισε στην Κύπρο τους δέκα εμπειρογνώμονες από τις ΗΠΑ που θα διερευνήσουν και θα αξιολογήσουν, κατόπιν αιτήματος της Λευκωσίας, τη διαχείριση της πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, εξαίροντας τη συνεργασία ΗΠΑ-Κύπρου ως εταίρων που "αλληλοϋποστηρίζονται σε περιόδους κρίσης".