Nέο ναυάγιο με νεκρούς πρόσφυγες στη Κάλυμνο

Nέο ναυάγιο με νεκρούς πρόσφυγες στη Κάλυμνο

Χωρίς τέλος οι τραγωδίες στη θάλασσα

Ναυάγιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στην θαλάσσια περιοχή μεταξύ της νησίδας Καλολύμνου και της Καλύμνου, όταν η ξύλινη βάρκα στην οποία επέβαιναν περίπου 150 άτομα ανατράπηκε.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μέχρι και αυτήν την ώρα επιχείρηση διάσωσης από τέσσερα σκάφη του Λιμενικού, ένα σκάφος του Frontex και ένα Super Puma.

Όσον αφορά τους διασωθέντες, σύμφωνα με το λιμενικό ο αριθμός φτάνει τους 135, ενώ υπάρχουν και δέκα νεκροί.

Πηγή Zougla.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.