ΠΑΡΑ-THEMA

Γυμνάσιο Λευκωσίας: «Πρωτάκια» κάπνιζαν ηλεκτρονικό τσιγάρο!

Γυμνάσιο Λευκωσίας: «Πρωτάκια» κάπνιζαν ηλεκτρονικό  τσιγάρο!

Δεν το χωράει εύκολα ο νους αυτό που έγινε σε Γυμνάσιο προαστίου της Λευκωσίας.

Μαθητές, κάποιοι εκ των οποίων φοιτούν στην α΄ γυμνασίου, έκαναν χρήση ηλεκτρονικού τσιγάρου στο σχολείο. 

Ευτυχώς η διεύθυνση, όπως πληροφορούμαστε, έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω. Εντόπισε τους μαθητές και κατέσχεσε τα εν λόγω ηλεκτρονικά τσιγάρα.

Μάλιστα, ο διευθυντής συγκάλεσε εκτάκτως συγκέντρωση των μαθητών για να προβεί σε συστάσεις για το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι τα ηλεκτρονικά τσιγάρα χρησιμοποιούνταν ακόμη και από μαθητές που είναι κάτω των 12 χρόνων. Εν συνεχεία, τα κατέστρεψε.

Βέβαια, ο διευθυντής είχε να πει και μια καλή κουβέντα στην εν λόγω συγκέντρωση. Επαίνεσε μαθητή της α΄ γυμνασίου, ο οποίος βρήκε σε χώρο στο σχολείο χαρτονόμισμα των 20 ευρώ και το παρέδωσε στους υπεύθυνους του σχολείου για να βρεθεί ο κάτοχος.

ΜακΦαν 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top