Χειροπέδες σε 25χρονο: Μπούκαρε στα γραφεία των ΥΚΕ και τα έκανε γυαλιά-καρφια - Τι ισχυρίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Χειροπέδες σε 25χρονο: Μπούκαρε στα γραφεία των ΥΚΕ και τα έκανε γυαλιά-καρφια - Τι ισχυρίστηκε - Δείτε φωτογραφίες

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές μετά από περιστατικό στο γραφείο Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας στους Αγίους Αναργύρους Λάρνακας, το απόγευμα της Τρίτης (4/2).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 18:00 λήφθηκε πληροφορία ότι άγνωστο πρόσωπο παραβίασε πόρτα του γραφείου και εισήλθε εντός του κτιρίου.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον ύποπτο εντός του γραφείου. Σημειώνεται ότι από την επίθεση τραυματίστηκε ο ίδιος ενώ ισχυρίστηκε ότι ήταν άστεγος και έψαχνε στέγη για να κοιμηθεί.

Πρόκειται για 25χρονο Σομαλό, ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, όπου παραδέχθηκε ενοχή στα αδικήματα παράνομης εισόδου και κακόβουλης ζημιά. Σημειώνεται ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE