Εξαϋλώθηκε το αεροσκάφος- Οι πρώτες εικόνες συγκλονίζουν

Εξαϋλώθηκε το αεροσκάφος- Οι πρώτες εικόνες συγκλονίζουν

Στα social media κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες που φέρονται να είναι από το σημείο της συντριβής του ρωσικού Airbus. Η γνησιότητά τους ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί. Ερευνητές από Γαλλία, Γερμανία, Ρωσία μεταβαίνουν στο Σινά

Οι αιγυπτιακές αρχές εντόπισαν το μαύρο κουτί του ρωσικού αεροσκάφους που συνετρίβη σήμερα στην χερσόνησο του Σινά, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι 224 επιβαίνοντες, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού Σερίφ Ισμαήλ σε ένα δελτίο τύπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΟΚ: Κατερρίφθηκε από το Ισλαμικό Κράτος το αεροσκάφος στο Σινά;

Το μαύρο κουτί θα εξεταστεί και τα στοιχεία που περιέχει θα αναλυθούν από εμπειρογνώμονες, επισήμανε το πρωθυπουργικό γραφείο, που διευκρίνισε επιπλέον ότι ο στρατός έχει μέχρι στιγμής «μεταφέρει 129 σορούς» στο νεκροτομείο του Καΐρου και σε διάφορα άλλα νοσοκομεία.

Εν τω μεταξύ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο της συντριβής, ωστόσο η γνησιότητά τους δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Embedded image permalink

Embedded image permalink

 

Embedded image permalink

Embedded image permalink

news247

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

Πτώμα στη Λάρνακα: Αυτό είναι το φονικό όπλο – Σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε η σορός

To TAE Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις σχετικά με τον εντοπισμό πτώματος άνδρα στην επαρχία Λάρνακας, το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με την υπόθεση απαγωγής του 22χρονου SHAHRUAR AHMED EMON, από το Μπαγκλαντές. Η σορός εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα, μετά από υπόδειξη 22χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.