Υπερψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Υπερψηφίστηκε στην ελληνική Βουλή το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

Με ευρεία πλειοψηφία ψηφίστηκε απόψε, Σάββατο, από την Βουλή των Ελλήνων το νομοσχέδιο για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Υπέρ του νομοσχεδίου, που θεωρείται καίριας σημασίας για την εκ νέου ανασυγκρότηση του τραπεζικού συστήματος και επανεκκίνησης της οικονομίας, όπως δηλώνουν κυβερνητικοί κύκλοι, ψήφισαν όλα τα κόμματα της Βουλής, εκτός από το ΚΚΕ και την Χρυσή Αυγή.

Δηλαδή, υπερψηφίστηκε επί της αρχής, από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ., της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ), του Ποταμιού, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Ένωσης Κεντρώων.

Δεκτά έγιναν κατά πλειοψηφία τα άρθρα του νομοσχεδίου, ενώ το νομοσχέδιο ψηφίστηκε και στο σύνολό του.

Το Ποτάμι καταψήφισε το άρθρο 2, επισημαίνοντας πως δεν έχει πρόβλεψη για τους μικροομολογιούχους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE