Πυρκαγιά σε οικία στην Πάφο: Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την φωτιά - Η κατάσταση της υγείας της οικογένειας

Πυρκαγιά σε οικία στην Πάφο: Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει η Αστυνομία την φωτιά - Η κατάσταση της υγείας της οικογένειας

Σε κακόβουλη ενέργεια αποδίδει την πυρκαγιά που ξέσπασε τα χαράματα σε οικία στην οποία κατοικούν αλλοδαποί στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, γύρω στις 03:10 τα ξημερώματα οι ενοίκοι της οικίας αντιλήφθηκαν την φωτιά η οποία είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τους.

Την ώρα που ξέσπασε η φωτιά, οι 6 ένοικοι κοιμούνταν στον πρώτο όροφο. Πρόκειται για ανδρόγυνο 42 και 40 ετών, δυο ανήλικα παιδιά 12 και 8 χρονών και παππούδες 74 και 73χρονών.

Ο 74χρονος παππούς στον πανικό του πήδηξε από το μπαλκόνι με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Συγκεκριμένα υπέστη κατάγματα κνήμης και σπονδυλικής στήλης. Η μητέρα με το 8χρονο παιδί υπέστησαν επιπόλαια εγκαύματα, ενώ το 12χρονο παιδί νοσηλεύτηκε στο Μακάρειο με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα.

Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά σύμφωνα με το πόρισμα των αρμόδιων τέθηκε κακόβουλα στην βεράντα της κατοικίας και κατασβέστηκε προτού επεκταθεί σε όλο το σπίτι.

Συνεχίζονται οι εξετάσεις από το ΤΑΕ Πάφου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Μέση Ανατολή: Πώς το Ιράν «γκρέμισε» τον «Σιδερένιο Θόλο» του Ισραήλ

Ιρανικοί πύραυλοι έπληξαν το Τελ Αβίβ και την πόλη Χάιφα τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6), καταστρέφοντας σπίτια και τροφοδοτώντας τις ανησυχίες μεταξύ των παγκόσμιων ηγετών στη συνάντηση της G7 αυτή την εβδομάδα ότι η αντιπαράθεση Ισραήλ-Ιράν θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια ευρύτερη περιφερειακή σύγκρουση.

BEST OF TOTHEMAONLINE