Βρέθηκε ο φονιάς της μικρής Μαντλίν; Τι εξετάζουν οι Βρετανικές αρχές

Βρέθηκε ο φονιάς της μικρής Μαντλίν; Τι εξετάζουν οι Βρετανικές αρχές

Ένας Γερμανός ο οποίος αναφέρεται ως Silvio S, κρατείται από τις βρετανικές αστυνομικές αρχές και ανακρίνεται για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Ο ύποπτος έχει ήδη ομολογήσει τις δολοφονίες δύο παιδιών μετά τη σύλληψή του την περασμένη εβδομάδα. Οι Αρχές πιστεύουν ότι έχει επίσης δολοφονήσει την 5χρονη Inga Gehricke, η οποία εξαφανίστηκε το Μάιο ενόσω οι γονείς της και φίλοι τους έκαναν μπάρμπεκιου στη Σαξονία.

Οi αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν έχουν ήδη ζητήσει τη διερεύνηση των μετακινήσεων του Silvio S για να διακριβωθεί εάν ο ύποπτος βρέθηκε στην Πορτογαλία το Μάιο του 2007 όταν εξαφανίστηκε η τότε 3 ετών Μαντλίν.

Ο Silvio S, ετών 32, συνελήφθη μετά από πληροφορίες που έδωσε η ίδια του η μητέρα στην αστυνομία. Η γυναίκα θεώρησε πολύ ύποπτη τη συμπεριφορά του γιού της και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία. Αμέσως μετά τη σύλληψή του ομολόγησε δύο φόνους.

Ο πρώτος φόνος είναι του 4χρονου πρόσφυγα Mohammed Januzi το πτώμα του οποίου βρέθηκε σε αποσύνθεση στο αυτοκίνητο του υπόπτου. Το παιδί είχε εξαφανιστεί στις αρχές Οκτωβρίου και ο Silvio S παραδέχθηκε πως πήρε το παιδί το κακοποίησε σεξουαλικά και μετά το στραγγάλισε γιατί όπως είπε τον ενοχλούσε το ασταμάτητο κλάμα του. Επίσης ομολόγησε τη σεξουαλική κακοποίηση και δολοφονία ενός 6χρονου αγοριού του Elias το οποίο είχε εξαφανιστεί τον Ιούλιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Σήκωσε το γάντι για τη διαμαρτυρία των κυνηγών ο ΠτΔ - «Πήρα τηλέφωνο για να σταματήσει η ταλαιπωρία, δεν θα ακολουθήσουμε την προεκλογική εκστρατεία»

Στην προεκλογική εκστρατεία για τις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 αποδίδει διάφορες επικρίσεις κατά της Κυβέρνησης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση δεν εμπλέκεται σε καμία απολύτως περίπτωση στην προεκλογική εκστρατεία και δεν θα ακολουθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE