Πληροφοριές: Πάγωμα ποινικών διώξεων μέχρι τέλος Μαρτίου για φορολογικές οφειλές σωματείων

Πληροφοριές: Πάγωμα ποινικών διώξεων μέχρι τέλος Μαρτίου για φορολογικές οφειλές σωματείων

Πάγωμα μέχρι το τέλος Μαρτίου των ποινικών διώξεων των ποδοσφαιρικών σωματείων ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ, Απόλλωνα και Ανόρθωσης για τις φορολογικές οφειλές τους προς το κράτος αποφάσισε το Τμήμα Φορολογίας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση για το θέμα του Εφόρου Φορολογίας, Σωτήρη Μαρκίδη με τα τέσσερα σωματεία.

Η συνάντηση άρχισε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τη 13:00, με τους Προέδρους των σωματείων να αποχωρούν από τη συνάντηση χωρίς να προβαίνουν σε οποιαδήποτε δήλωση.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε τεντωμένο σχοινί η Αννίτα Δημητρίου – Εκλογές «ζωής ή θανάτου» για ΔΗΣΥ και ηγεσία

Σε μια από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης πορείας του Δημοκρατικού Συναγερμού, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να δώσει τη δική της πολιτική μάχη, με φόντο δημοσκοπήσεις που μόνο καθησυχαστικές δεν μπορούν να χαρακτηριστούν.

BEST OF TOTHEMAONLINE