Στο ΣΕΥ ΕΕ τη Δευτέρα ο Κόμπος - Στο επίκεντρο Ουκρανικό και Μέση Ανατολή

Στο ΣΕΥ ΕΕ τη Δευτέρα ο Κόμπος - Στο επίκεντρο Ουκρανικό και Μέση Ανατολή

Η συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα κατά της Ουκρανίας, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, οι τρέχουσες εξελίξεις στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό, στο Ιράν, καθώς και στη Γεωργία θα είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ την ερχόμενη Δευτερα, στις Βρυξέλλες, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Κόμπος αναχωρεί την Κυριακή για τις Βρυξέλλες. Μετά το πέρας των εργασιών του Συμβουλίου, ο ΥΠΕΞ θα συμμετάσχει στο Συμβούλιο Σύνδεσης ΕΕ-Ισραήλ.

Την Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, όπως αναφέρεται, ο κ. Κόμπος θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ, Gideon Sa’ar και τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο για τη Συνοχή και τις Μεταρρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Raffaele Fitto.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Το παρασκήνιο της απόφασης: Γιατί η Ουάσινγκτον επιλέγει την Κύπρο για το Συμβούλιο Ειρήνης της Γάζας

Σε έναν κομβικό διπλωματικό σταθμό για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετατρέπεται η Κύπρος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να φιλοξενήσει τον διοικητικό βραχίονα του Συμβουλίου για την Ειρήνη, με αποκλειστικό αντικείμενο το πολυσυζητημένο σχέδιο για την ανοικοδόμηση της Λωρίδας της Γάζας.

BEST OF TOTHEMAONLINE