Προσοχή: Mην αγοράσετε αυτό το παιχνίδι - Δείτε τι έπαθαν

Προσοχή: Mην αγοράσετε αυτό το παιχνίδι - Δείτε τι έπαθαν

Τρία σκούτερ ισορροπίας αγόρασε για τα αγαπημένα του εγγόνια ο Πολ Χόντκινσον. Τα δώρα του παππού όμως «έσκασαν σαν βόμβα» και έκαψαν ολόκληρη την κουζίνα.

 

Για να ευχαριστήσει τα τρία του εγγόνια ο Πολ είπε να πρωτοτυπήσει και έτσι αγόρασε τρία σκούτερ ισορροπίας πληρώνοντας 300 ευρώ για το καθένα.

Κατά τη διάρκεια της φόρτισης όμως το παιχνίδι εξερράγη και έκαψε ολόκληρη την κουζίνα προκαλώντας ζημιά 35.000 ευρώ.  Σύμφωνα με την Daily Mail το παιχνίδι έσκασε σαν πυροτέχνημα και οι φλόγες κατέστρεψαν τα πάντα.

«Στην αρχή πάγωσα και σκέφτηκα να σβήσω τη φωτιά αλλά μετά το άκουγα να σκάει σαν πυροτέχνημα και βγήκαμε έξω» δηλώνει.

Ο ίδιος και η σύζυγός του αναφέρουν ότι ζουν από θαύμα μετά την έκρηξη που τάραξε όλο το σπίτι. «Εγώ και η γυναίκα μου είμαστε σοκαρισμένοι. Ποτέ δεν περιμένεις ότι ένα δώρο που αγοράζεις για τα εγγόνια σου θα εκραγεί σαν βόμβα. Αν ένα από τα παιδιά ήταν κοντά στο παιχνίδι θα είχε σκοτωθεί» ανέφεραν.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.