«Ντου» της Αστυνομίας σε περίπτερα - «Έμπλεξαν» οι ιδιοκτήτες μετά από αυτά που εντοπίστηκαν

«Ντου» της Αστυνομίας σε περίπτερα - «Έμπλεξαν» οι ιδιοκτήτες μετά από αυτά που εντοπίστηκαν

Μέλη του ΟΠΕ σε συνεργασία με Τελωνειακούς Λειτουργούς, διενήργησαν σήμερα συντονισμένη επιχείρηση μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για εντοπισμό αδασμολόγητων προϊόντων, σε περίπτερα στη Λάρνακα.

Κατά την έρευνα σε ένα από τα περίπτερα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα:

16 κούτες τσιγάρα διαφόρων μαρκών

1170 γραμμάρια καπνού διαφόρων μαρκών

200 θερμαινόμενα τσιγάρα.  

Ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου ηλικίας 57 ετών, συνελήφθη από τους Τελωνειακούς Λειτουργούς για αυτόφωρα αδικήματα ενώ στη συνέχεια, του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο και απολύθηκε.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το Τμήμα Τελωνείων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE