Video: «Φωνάζουν» οι πολίτες - Καταγγελία για αποκοπή φωτοβολταϊκών σε σπίτι ευάλωτου χαμηλοσυνταξιούχου

Video: «Φωνάζουν» οι πολίτες - Καταγγελία για αποκοπή φωτοβολταϊκών σε σπίτι ευάλωτου χαμηλοσυνταξιούχου

Συνεχίζουν οι αντιδράσεις των πολιτών που έχουν εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα μετά τις αποκοπές παραγωγής που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα.

Ειδικότερα, κατά την διάρκεια της εκπομπής «Alpha Καλημέρα», ευάλωτος ηλικιωμένος πολίτης προέβη σε καταγγελία.

«Μπήκα στο σχέδιο 3 με το πρόγραμμα του ΑΠΕ που έβγαλε η Κυβέρνηση. Βγήκα με σύνταξη και είμαστε και εγώ και η σύζυγος μου χαμηλοσυνταξιούχοι, οπότε είπαμε να γλιτώσουμε τα 230-240 ευρώ τον μήνα. Τώρα θα έρθει το ρεύμα 200 ευρώ και θα δίνω και τα 150 ευρώ της δόσης από πάνω, με 650 ευρώ σύνταξη;», διερωτήθηκε.

Σημειώνεται ότι ο πολίτης, ο οποίος προέβη στην καταγγελία, ανήκει στην ομάδα του Σχέδιου φωτοβολταϊκών για ευάλωτους, οι οποίοι πληρώνουν με δόσεις (150 ευρώ).

Δείτε όσα ανέφερε στο πιο κάτω απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE