Παραδόθηκε στη Γραμματεία του Υπουργικού το πόρισμα ποινικών ανακριτών για τον Θανάση Νικολάου

Παραδόθηκε στη Γραμματεία του Υπουργικού το πόρισμα ποινικών ανακριτών για τον Θανάση Νικολάου

Παραδόθηκε σήμερα το πρωί στη Γραμματεία του Υπουργικού Συμβουλίου το πόρισμα των ποινικών ανακριτών, Λάμπρου Παππά και Θανάση Αθανασίου, για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Υπενθυμίζεται πως το Υπουργικό Συμβούλιο είχε διορίσει τον περασμένο Μάιο ως ανεξάρτητους ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του θανάτου του Θανάση Νικολάου, τον νομικό Θανάση Αθανασίου και τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας, υπεύθυνο της δίωξης ανθρωποκτονιών, Λάμπρο Παππά.

Με βάση την απόφαση που λήφθηκε αυτοί είχαν εξουσιοδοτηθεί όπως προβούν στη διεξαγωγή ποινικών ανακρίσεων σε σχέση με τις συνθήκες θανάτου του Θανάση Νικολάου, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στις 29.9.2005, παρά το γεφύρι της Άλασσας στην Λεμεσό και τις οποιεσδήποτε τυχόν επιλήψιμες πράξεις ή παραλείψεις σημειώθηκαν κατά τις έρευνες που έγιναν αναφορικά με τα αίτια του θανάτου του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Χριστοδουλίδης: «Θα ηγηθούμε με διαφάνεια, συναίνεση και αποφασιστικότητα» - Η Κύπρος στο επίκεντρο της Ευρώπης

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα ειδικής συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία της Γενικής Γραμματέως (ΓΓ) του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) κας Thérèse Blanchet.

BEST OF TOTHEMAONLINE