Ξέσπασε πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου - Εκδηλώθηκε σε χαράδρα ποταμού - Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές

Ξέσπασε πυρκαγιά στην επαρχία Πάφου - Εκδηλώθηκε σε χαράδρα ποταμού - Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές

Πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή “Μάτι” ανάμεσα στις κοινότητες Χούλου και Λεμόνα, κατασβέστηκε λίγο πριν τις 20.00 απόψε αφού έκαψε 8 δεκάρια καλαμιώνες και άγρια βλάστηση, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Νωρίτερα, στη σκηνή μετέβησαν τρία πυροσβεστικά οχήματα για οριοθέτηση και κατάσβεση της πυρκαγιάς, σύμφωνα με ενημέρωση από την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.

Στην περιοχή επικρατούσε άπνοια ενώ δεν υπάρχουν κατοικίες. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο μέρος και συγκεκριμενα σε χαράδρα ποταμού.

Τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά αναμένεται να διερευνηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Φ. Φαίδωνος: Αναβλήθηκε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου - Αποχώρησε η ομάδα του ΑΚΕΛ

Με μειωμένη παρουσία μελών πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου, η οποία είχε αναβληθεί την προηγούμενη εβδομάδα λόγω των εξελίξεων που αφορούν τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

BEST OF TOTHEMAONLINE