Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο – Μία νεκρή

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο – Μία νεκρή

Μια γυναίκα περίπου 20 ετών έχασε τη ζωή της όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τρεις πεζούς στο κεντρικό Λονδίνο.

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη λεωφόρο The Strand του κεντρικού Λονδίνου το μεσημέρι της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο θάνατος της κοπέλας - περίπου 20 ετών - διαπιστώθηκε επί τόπου, ενώ τα άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο άλλος έχει μόνο ελαφρά τραύματα.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως συνελήφθη ο 26χρονος που οδηγούσε το γκρι φορτηγάκι και ο οποίος βρισκόταν - πιθανόν - υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό, το οποίο συνέβη γύρω στις 11:50 μ.μ. κοντά στην είσοδο του King's College του Λονδίνου και του Somerset House, δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE