Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο – Μία νεκρή

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο – Μία νεκρή

Μια γυναίκα περίπου 20 ετών έχασε τη ζωή της όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τρεις πεζούς στο κεντρικό Λονδίνο.

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη λεωφόρο The Strand του κεντρικού Λονδίνου το μεσημέρι της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο θάνατος της κοπέλας - περίπου 20 ετών - διαπιστώθηκε επί τόπου, ενώ τα άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο άλλος έχει μόνο ελαφρά τραύματα.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως συνελήφθη ο 26χρονος που οδηγούσε το γκρι φορτηγάκι και ο οποίος βρισκόταν - πιθανόν - υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό, το οποίο συνέβη γύρω στις 11:50 μ.μ. κοντά στην είσοδο του King's College του Λονδίνου και του Somerset House, δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE