Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο – Μία νεκρή

Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στο Λονδίνο – Μία νεκρή

Μια γυναίκα περίπου 20 ετών έχασε τη ζωή της όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τρεις πεζούς στο κεντρικό Λονδίνο.

Μια νεαρή γυναίκα έχασε τη ζωή της και άλλα δύο άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένα φορτηγάκι έπεσε πάνω σε πεζούς στη λεωφόρο The Strand του κεντρικού Λονδίνου το μεσημέρι της Τρίτης, όπως ανακοίνωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία.

Ο θάνατος της κοπέλας - περίπου 20 ετών - διαπιστώθηκε επί τόπου, ενώ τα άλλα δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η Αστυνομία δήλωσε ότι ένας από τους τραυματίες βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο άλλος έχει μόνο ελαφρά τραύματα.

Επιπλέον, ανακοινώθηκε πως συνελήφθη ο 26χρονος που οδηγούσε το γκρι φορτηγάκι και ο οποίος βρισκόταν - πιθανόν - υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό, το οποίο συνέβη γύρω στις 11:50 μ.μ. κοντά στην είσοδο του King's College του Λονδίνου και του Somerset House, δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE