Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (23/03), εργάτης από τη Συρία, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση σε υπό ανέγερση οικοδομή στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί αφού φαίνεται πώς τραυματίστηκε.

Η σκηνή αναμένεται να εξεταστεί από λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE