Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Εργατικό ατύχημα: Άνδρας έπεσε από σκαλωσιά – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου διακομίσθηκε το πρωί της Κυριακής (23/03), εργάτης από τη Συρία, ο οποίος τραυματίστηκε μετά από πτώση σε υπό ανέγερση οικοδομή στην Πέγεια.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από σκαλωσιά.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να εξεταστεί αφού φαίνεται πώς τραυματίστηκε.

Η σκηνή αναμένεται να εξεταστεί από λειτουργούς του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE