Νικόλας Παπαδόπουλος: Ανησυχία για μη αξιολόγηση των Κυπριακών τραπεζών

Νικόλας Παπαδόπουλος: Ανησυχία για μη αξιολόγηση των Κυπριακών τραπεζών

Ανησυχία εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ότι οι κυπριακές τράπεζες δεν θα λάβουν μέρος στα πανευρωπαϊκά τεστ αντοχής, που θα ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

“Οι κυπριακές τράπεζες παρά το ότι είναι συστημικές θα εξαιρεθούν από αυτό τον έλεγχο μαζί με τις ελληνικές τράπεζες. Θεωρούμε πως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει η Κεντρική Τράπεζα ποιος είναι ο λόγος της εξαίρεσης. Από τη στιγμή που πανηγυρίζει η Κυβέρνηση καθημερινά πως έχουμε διαψεύσει τις προβλέψεις, πως είμαστε φαινόμενο και πρωταθλητές του μνημονίου, θα πρέπει να μας εξηγήσουν γιατί οι δικές μας τράπεζες δεν μπορούν να αξιολογηθούν μαζί με τις υπόλοιπες τράπεζες της Ευρώπης”, συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Video: Έπεσαν οι υπογραφές για τη συμφωνία Στρατηγικής Εταιρικής Σχέσης Κύπρου-Γαλλίας

Έπεσαν οι υπογραφές Στρατηγικής Συνεργασίας μεταξύ Λευκωσίας-Παρισιού στο Μέγαρο των Μέγαρο των Ηλυσίων στο πλαίσιο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου  Χριστοδουλίδη με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

BEST OF TOTHEMAONLINE