Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα; Ανεβοκατεβαίνει ο υδράργυρος και μένει η σκόνη - Δείτε αναλυτικά το «μενού»

Τι καιρό θα μας κάνει σήμερα; Ανεβοκατεβαίνει ο υδράργυρος και μένει η σκόνη - Δείτε αναλυτικά το «μενού»

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα νότια και τα ανατολικά παράλια και γύρω στους 21 βαθμούς στα υπόλοιπα παράλια, καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μέχρι την Πέμπτη σταδιακά άνοδο, για να κυμανθεί αισθητά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Φόνος 45χρονου Ε/κ στη Λεμεσό: Φέρει πολλαπλά τραύματα το θύμα - Ανακρίνεται ένα πρόσωπο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, σχετικά με τον νεκρό άνδρα που εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας, στην περιοχή της Νέαπολης στη Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE