Στο Εφετείο ο Απόστολος Λύτρας για τη δίκη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου - Δείτε βίντεο

Στο Εφετείο ο Απόστολος Λύτρας για τη δίκη για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου - Δείτε βίντεο

Στο Εφετείο Αθηνών προσήλθε το πρωί της Παρασκευής ο Απόστολος Λύτρας για την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας σε βάρος της πρώην συζύγου του Σοφίας Πολυζωγόπουλου, επίσης νομικού.

Από το πρωί στο Εφετείο Αθηνών βρέθηκαν οι κόρες από τον πρώτο γάμο του γνωστού δικηγόρου, όπως και οι συνήγοροι του. Ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις.

Στο δικαστήριο προσήλθε και η κυρία Πολυζωγοπούλου, συνοδευόμενη από τους δικηγόρους της. «Ό,τι είναι, θα το πω στο δικαστήριο» δήλωσε στους δημοσιογράφους. «Σήμερα αναμετράται η αξιοπρέπεια με τη βαρβαρότητα» λέει ο δικηγόρος της

 Σύμφωνα με το παραπεμπτικό, ο Απόστολος Λύτρας τα μεσάνυχτα της 16ης Ιουνίου 2024 επιτέθηκε και χτύπησε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου «με τρόπο που θα μπορούσε να της προκαλέσει κίνδυνο ζωής». Ο δικηγόρος είχε συλληφθεί και προφυλακιστεί για 4 περίπου μήνες στις φυλακές Κορίνθου ενώ στερήθηκε για μήνες τη δικηγορική του ιδιότητα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Το «Rising Lion» σέρνει στον όλεθρο τη Μέση Ανατολή – Ο μέχρι τώρα απολογισμός της σύγκρουσης Ισραήλ–Ιράν

Οι δύο χώρες εξαπέλυσαν νέες εκατέρωθεν επιθέσεις από το Σάββατο το βράδυ μέχρι σήμερα Κυριακή, αλλά και πάλι νωρίς το απόγευμα – δημιουργώντας φόβους για γενικευμένη σύρραξη. Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι η σύρραξη θα μπορούσε να τερματιστεί εύκολα, προειδοποιώντας την Τεχεράνη να μην χτυπήσει αμερικανικούς στόχους.

BEST OF TOTHEMAONLINE