LIFESTYLE

Ηθοποιός του Μπρούσκο αποκαλύπτει: «Τα παιδιά τα σκέφτομαι, τον γάμο όχι»

Ηθοποιός του Μπρούσκο αποκαλύπτει:  «Τα παιδιά τα σκέφτομαι, τον γάμο όχι»

Γάμος για την ίδια, είναι το να ζεις με τον άνθρωπό σου...

Ως παιδί χωρισμένων γονιών, η Τζούλι Τσόλκα δεν έχει καλή άποψη για τον γάμο ως κοινωνικό γεγονός. 

Σε ποιο κομμάτι σε δυσκόλεψε η ζωή;

«Δεν έχω περάσει μεγάλες δυσκολίες στη ζωή μου. Ήμουν ένα παιδί που πήγαινα σε ένα καλό σχολείο, είχα τη μόρφωση μου. Έκανα την επανάσταση μου ως παιδί, τίποτα το τραγικό, μη φανταστείς κάτι ιδιαίτερα ακραίο. Έζησα καλά παιδικά χρόνια, παιδί χωρισμένων γονιών, αλλά από μικρή πάντα βλέπω τη θετική πλευρά. Έχω περάσει τσακωμούς με τους δικούς μου, είναι λογικό, κάνοντας την επανάσταση. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ρίχνουμε το φταίξιμο οπουδήποτε αλλού, παρά στον εαυτό μας για τα πράγματα που κάνουμε. Αντιμετωπίζουμε τον εαυτό μας λες και είμαστε άμεμπτοι. Βρίσκω πιο υγιές να χωρίζουν οι γονείς. Το θέμα είναι να κρατάνε καλές σχέσεις με τα παιδιά τους».

Θα μπορούσες να λειτουργήσεις με έναν άνθρωπο όπως ο τηλεοπτικός σου σύζυγος;

«Όχι, καθόλου. Η ηρωίδα έχει μια σχέση από 18 χρονών μαζί του, ουσιαστικά μια ζωή. Εγώ δεν έχω ζήσει μία τόσο μεγάλη σχέση. Είμαι πιο ατίθαση σε σχέση με τη Βασιλική, δύσκολα μπαίνω σε καλούπια, κι αυτό ξέρω ότι είναι δύσκολο για τον άλλο».

Τον γάμο, την οικογένεια, τα παιδιά, τα σκέφτεσαι ως προορισμό ζωής;

«Τα παιδιά τα σκέφτομαι, τον γάμο όχι. Γάμο θεωρώ και το να ζεις με τον άνθρωπό σου. Δεν είμαι υπέρ του κοινωνικού γεγονότος. Καταλαβαίνω κάποιον που θέλει να παντρευτεί σε εκκλησία ή με πολιτικό γάμο ή ακόμα να κάνει σύμφωνο συμβίωσης, εννοείται ότι ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, είμαι υπέρ της ελευθερίας, θεωρώ γάμο το ότι είμαι με τον άνθρωπό μου, ζούμε στο ίδιο σπίτι, μπορεί να έχουμε το παιδί μας και να είμαστε καλά. Είναι κάτι προσωπικό».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top