Μάθημα ζωής από Λειτουργό Εκπαίδευσης σε γυμνάσιο της Λεμεσού – Η συγκλονιστική εμπειρία ακρωτηριασμού του

Μάθημα ζωής από Λειτουργό Εκπαίδευσης σε γυμνάσιο της Λεμεσού – Η συγκλονιστική εμπειρία ακρωτηριασμού του

Ένα διαφορετικό μάθημα από τα συνηθισμένα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Αγίου Αθανασίου.

Συγκεκριμένα, το σχολείο επισκέφθηκε ο Πρώτος Λειτουργός Εκπαίδευσης, Στέλιος Θεοφίλου, ο οποίος μοιράστηκε μαζί με μαθητές και καθηγητές τη δική του συγκλονιστική εμπειρία ακρωτηριασμού, θέλοντας να μας ευαισθητοποιήσει για τους κινδύνους που κρύβουν οι κροτίδες.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του σχολείου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, «Με λόγια γεμάτα αλήθεια και συναίσθημα, μας υπενθύμισε πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, ειδικά αυτή την περίοδο του Πάσχα, όπου τα ατυχήματα από κροτίδες δυστυχώς δεν είναι λίγα».

Αυτούσια η ανάρτηση:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE