Σοκ: 21χρονη εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ στην Πάτρα!

Σοκ: 21χρονη εξέδιδε 12χρονη για 50 ευρώ στην Πάτρα!

Στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών μετά την απολογία της οδηγήθηκε μια 21χρόνη που εξέδιδε μια 12χρονη ομοεθνή της για 50 ευρώ.

Δεν κατάφερε να πείσει τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Πατρών μια 21χρόνη που εξέδιδε μια 12χρονη ομοεθνή της για 50 ευρώ, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.

Συγκεκριμένα, η 21χρονη συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, τη στιγμή που παραλάμβανε τα προσημειωμένα χρήματα από έναν συνάδελφό τους, ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως πελάτης ζητώντας να του κλείσει ερωτικό ραντεβού με την 12χρονη.

Η νεαρή υποστήριξε ότι η οικονομική ανέχεια την ανάγκασε να γίνει μαστροπός και κρίθηκε προφυλακιστέα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE