ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κύπρια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής έβριζε συναδέλφους της μπροστά σε μαθητές!

Κύπρια καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής έβριζε συναδέλφους της μπροστά σε μαθητές!

Τα πήρε στο κρανίο καθηγήτρια γυμναστικής και εξύβριζε συναδέλφους της μπροστά σε μαθητές. Τιμωρήθηκε και προσέφυγε στο Ανώτατο Δικαστήριο, αλλά δεν…

Το περιστατικό σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2010 κατά τη διάρκεια προετοιμασιών για ενδοσχολικό εορτασμό. Σε κάποια στιγμή η καθηγήτρια φυσικής αγωγής εκνευρίστηκε με συναδέλφους της κι άρχισε να τους βρίζει ενώπιον μαθητών.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τα γεγονότα που εξετέθησαν και στο Ανώτατο, η γυμνάστρια δεν συνεργάστηκε με τους υπόλοιπους συναδέλφους της.

Η στάση της είχε ως αποτέλεσμα να καταγγελθεί, να διενεργηθεί πειθαρχική έρευνα σε βάρος της και να της γίνει επίπληξη. Η καθηγήτρια φυσικής αγωγής ωστόσο προσέφυγε στο Ανώτατο  επιδιώκοντας, όπως σημειώνει ο Γιάννης Νεάρχου («Πολίτης»), την ακύρωση της εναντίον της πειθαρχικής καταδίκης.

Ωστόσο, απέτυχε, καθώς το Ανώτατο έκρινε πως δεν παραβλάφθηκαν με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματά της. Η υπόθεση, λοιπόν, «έπεσε» με την καθηγήτρια να καλείται να πληρώσει και 1.200 ευρώ έξοδα…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top