Ενδιαφέρον για έναρξη 9 πτήσεων από Ρωσία προς Κύπρο λόγω Σιαρμ Ελ Σέικ

Ενδιαφέρον για έναρξη 9 πτήσεων από Ρωσία προς Κύπρο λόγω Σιαρμ Ελ Σέικ

Σε ενδιαφέρον για έναρξη εννέα νέων πτήσεων την εβδομάδα από την Ρωσία προς την Κύπρο τον Νοέμβριο, ύστερα από τις εξελίξεις στο Σιαρμ Ελ Σέικ, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Λακκοτρύπης κατά την παρουσίαση του προϋπολογισμού του Υπουργείου του ενώπιον της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής.

Ο κ. Λακκοτρύπης ανέφερε επίσης ότι υπάρχει και ενδιαφέρον από την αγγλική αγορά για έναρξη πτήσεων από τον επόμενο Φεβρουάριο.

Τονίζοντας την ανάγκη για επέκταση της τουριστικής περιόδου την περίοδο Νοεμβρίου – Μαρτίου αλλά και για αύξηση στις κλίνες, ο κ. Λακκοτρύπης ανέφερε ότι σύμφωνα με στοιχεία των ξενοδόχων η πληρότητα των Σεπτέμβριο άγγιξε το 95%, ενώ μέχρι τώρα υπήρξε αύξηση 18% στον τουρισμό από την Αγγλία και αύξηση 35% από την αγορά της Γερμανίας.

Όσον αφορά τη δημιουργία καζίνο, ο κ. Λακκοτρύπης είπε ότι στις 18 Δεκεμβρίου κλείνει η διαδικασία για εκδήλωση ενδιαφέροντος και αναμένεται η αδειοδότηση μέχρι τον Αύγουστο- Σεπτέμβριο 2016. Ο Υπουργός ανέφερε ότι είναι ιδιαίτερα ενθαρρυμένοι από το ενδιαφέρον των προσφοροδοτών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE