Το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Άγγελο που «έσβησε» μετά από τροχαίο - Η παράκληση της οικογένειας

Το τελευταίο αντίο στον 23χρονο Άγγελο που «έσβησε» μετά από τροχαίο - Η παράκληση της οικογένειας

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του 23χρονου Άγγελου Αδάμου, ο οποίος υπέκυψε μετά από σφοδρή που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/4), όταν ο νεαρός έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του.

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στην Αραδίππου, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή 18 Απριλίου 2025, ώρα 16:30 και καλούνται όσοι τιμούν την μνήμη του να παραστούν.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία από τις 16:00

Η ταφή θα γίνει στο νέο κοιμητήριο Αραδίππου.

Οι τεθλιμμένοι:

Γονείς, αδέλφια και λοιποί συγγενείς

Παράκληση όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην οικογένεια η οποία θα τα διανέμει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE