Μικρή που είναι η Κύπρος: Το αγόρι διαγωνιζόμενης των καλλιστείων πήγε στο Mr. Cyprus! Κατάφερε να περάσει;

Μικρή που είναι η Κύπρος: Το αγόρι διαγωνιζόμενης των καλλιστείων πήγε στο Mr. Cyprus! Κατάφερε να περάσει;

Δοκίμασε για πρώτη φορά την τύχη στο διαγωνισμό του Mr. Cyprus o 26χρονος Αντρέας Αντρέου, με στόχο να εντυπωσιάσει τους κριτές και να περάσει στην επόμενη φάση, έχοντας στο πλευρό του την κοπέλα του που γνωρίσαμε στο Star Κύπρος 2015.

Ο λόγος για την Μαρίνα Ρηβς που μπορεί να αποχώρησε από τα καλλιστεία πριν από μερικές βδομάδες, ενθάρρυνε όμως τον σύντροφο της να λάβει μέρος στο Mr. Cyprus και έτσι ο 26χρονος από τη Λευκωσία, βρέθηκε μπροστά από την κριτική επιτροπή, δείχνοντας τα προσόντα του που όμως δεν έπεισαν τους κριτές.

Ο ίδιος, όπως υποστήριξε η Μαρίνα, ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος και δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, εισπράττοντας και τέσσερα «ΟΧΙ».

-Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική αποκάλυψη της αποχωρήσασας – Πάσχει από μεσογειακή αναιμία κι έκανε μετάγγιση αίματος πριν το live

-Διαβάστε επίσης: Μαρίνα Ρήβς: To κορίτσι των καλλιστείων που δάκρυσε επειδή ο αρραβωνιαστικός της δεν ήταν....εκεί!!

Πάντως ο Αντρέας κέρδισε το μπράβο των κριτών τόσο για το τατουάζ με το όνομα της Μαρίνας χτυπημένο στην καρδιά του, όσο για το τατουάζ στην πλάτη του. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.