ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μυλωνάς vs Κυπριανού: «Να πείτε στις κυρίες του γραφείου σας να σταματήσουν να με βρίζουν!» - «Προπαγανδίζεις υπέρ των φασιστών!» - BINTEO

Μυλωνάς vs Κυπριανού: «Να πείτε στις κυρίες του γραφείου σας να σταματήσουν να με βρίζουν!» - «Προπαγανδίζεις υπέρ των φασιστών!» - BINTEO

Στα μαχαίρια βρέθηκαν ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού και ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Μυλωνάς με αφορμή το... ΕΛΑΜ.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Όλα άρχισαν όταν ο δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού MEGA φιλοξένησε την Τρίτη (10/11) στην εκπομπή του «Ενημέρωση Τώρα», τον επικεφαλής του Ε.Λ.Α.Μ Χρίστο Χρίστου.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής ο κ. Μυλωνάς προέβη σε ένα σχόλιο το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του ΑΚΕΛ και του Γενικού του Γραμματέα Άντρου Κυπριανού.

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Μυλώνας απευθυνόμενος στον κ. Χρίστου ανέφερε χαρακτηριστικά:  «Χαίρομαι που ξεκαθαρίσατε ότι το ΕΛΑΜ, χρησιμοποιώντας τον πολιτικό του λόγο ως τις σφαίρες του, θα διεκδικήσει δημοκρατικά την ψήφο του λαού και νομίζω ότι είναι και λίγο αστείο να πιέζουμε με το ζόρι κάποιους να τους κάνουμε ναζιστές γιατί μπορεί να βολεύονται κάποιοι άλλοι».

Αυτό το σχόλιο ήταν αρκετό για προκαλέσει την έκρηξη του Άντρου Κυπριανού, ο οποίος θεώρησε ότι ο κ. Μυλωνάς προσπαθεί να δώσει πολιτικό άλλοθι σε «ναζιστές και φασίστες» όπως χαρακτηριστικά είπε.  

«Δεν μπορούμε να σιωπούμε ενώπιον τέτοιων φαινομένων, εκεί και όπου χώρες ολόκληρες ανέχθηκαν τέτοια φαινόμενα ξέρουμε πολύ καλά πού κατέληξαν, θρήνησαν επί των ερειπίων όχι μόνο οι ίδιες αλλά και ολόκληρη η ανθρωπότητα», σημείωσε.

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως « όταν πρωτοϋπέβαλε την αίτηση του για εγγραφή ως πολιτικό κόμμα, το όνομα ήταν Χρυσή Αυγή Κύπρου, δεν ήταν ΕΛΑΜ, και όταν δεν έγινε αποδεκτό επανήλθε με το νέο όνομα» για να τονίσει πως «εάν λοιπόν αυτά ο κ. Μυλωνάς τα θεωρεί ασήμαντα και θεωρεί ότι διαμορφώνουν ένα δημοκρατικό πολιτικό πρόσωπο για το ΕΛΑΜ, είναι δικαίωμα του. Αλλά, θεωρώ ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιεί τις συχνότητες, οι οποίες είναι εθνικός πλούτος, για να προωθεί τέτοια προπαγάνδα».

Ο Παύλος Μυλωνάς επανήλθε στην εκπομπή του την Τετάρτη (11/11) απαντώντας εκ νέου στον κ. Κυπριανού για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε προς το πρόσωπο του καταγγέλοντας στην ουσία πολιτικό εκφοβισμό που δέχεται ο ίδιος από στενούς συνεργάτες του Γ.Γ του ΑΚΕΛ.

Ο δημοσιογράφος κάλεσε τον κ. Κυπριανού να βγει έξω από το γραφείο του τώρα και να ζητήσει από τους συνεργάτες του να σταματήσουν να στοχοποιούν δημοσιογράφους, αφήνοντας σαφέστατες αιχμές προς το ΑΚΕΛ ότι προσπαθεί να βρει τρόπους να συσπειρώσει το κόμμα ενόψει εκλογών.

Tα βίντεο είναι από την ιστοσελίδα livenews.com

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top