Συνεχίζονται οι απάτες με sms – Παριστάνουν εταιρεία ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων – Δείτε φωτογραφία

Συνεχίζονται οι απάτες με sms – Παριστάνουν εταιρεία ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων – Δείτε φωτογραφία

Η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώνει τους πολίτες ότι συνεχίζονται οι απάτες μέσω μηνυμάτων SMS.

Συγκεκριμένα, επιτήδειοι αποστέλλουν μηνύματα SMS, παριστάνοντας ψευδώς εταιρεία ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων, ζητώντας από τους πολίτες όπως επικοινωνήσουν άμεσα με το δηλωμένο στο ύποπτο μήνυμα, τηλέφωνο.

Η Αστυνομία ενημερώνει εκ νέου το κοινό ότι πρόκειται για απάτη και ότι τα μηνύματα είναι πλαστά.

Το κοινό καλείται όπως είναι ιδιαίτερα προσεκτικό και να μην ανταποκρίνεται σε περίπτωση λήψης τέτοιου μηνύματος.

Να χρησιμοποιεί ασφάλεια δύο παραγόντων για όλους τους ηλεκτρονικούς του λογαριασμούς και ΟΥΔΕΠΟΤΕ να παραδίδει τους κωδικούς και τα στοιχεία πρόσβασης του σε οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.