Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι 4 δεσμοφύλακες για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Φυλακών

Τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι 4 δεσμοφύλακες για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Φυλακών

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν οι τέσσερις δεσμοφύλακες που συνελήφθησαν χθες 22/5 για τη διαρροή επίσημων εγγράφων των Κεντρικών Φυλακών.

Τα έγγραφα είχαν εντοπιστεί πριν από ένα μήνα περίπου σε σπίτι άλλου συναδέλφου τους.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητα της δόκιμης αστυνομικού –πρώην δεσμοφύλακα- αναμένεται να αποφασιστεί από την ηγεσία της Αστυνομίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον δικαστηρίου Λευκωσίας στις 11 το πρωί.

Οι πέντε αρνούνται ανάμειξη στην υπόθεση και όσα τους καταλογίζονται και δείχνουν αλλότρια κίνητρα. Το δικαστήριο βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως στο σπίτι του Αρχιδεσμοφύλακα που βρέθηκαν τα έγγραφα, παραπέμφθηκε σε δίκη μετά την κατάθεση κατάδικου ο οποίος τον ενέπλεξε στην παράνομη πώληση προϊόντων εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.