Λάρνακα: Είχαν θράσος - Έκαψαν αυτοκίνητο μέσα στο παρκινγκ του ιδιοκτήτη

Λάρνακα: Είχαν θράσος - Έκαψαν αυτοκίνητο μέσα στο παρκινγκ του ιδιοκτήτη

Αρκετό θράσος είχαν εμπρηστές στην Λάρνακα αφού έκαψαν αυτοκίνητο στο παρκινγκ της πολυκατοικίας που διαμένει ο ιδιοκτήτης του οχήματος.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, γύρω στη 1.15π.μ. σήμερα ξέσπασε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο 39χρονος ιδιοκτήτης του, στη Λάρνακα.

Η φωτιά, που κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο αυτοκίνητο.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Κυπριακό: Προσδοκίες για συζήτηση της ουσίας του κυπριακού στην πενταμερή της Νέας Υόρκης-Σύνδεση του κυπριακού με τα Ευρωτουρκικά

Η Λευκωσία βλέπει επανέναρξη ουσιαστικού διαλόγου στην άτυπη διάσκεψη της Νέας Υόρκης τον Ιούλιο. Αυτό δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος την Τετάρτη, λέγοντας ότι τόσο η σύνθεση της άτυπης διάσκεψης, αλλά και η δουλειά που έχει προηγηθεί από τον περασμένο Μάρτιο, δίνουν τη δυνατότητα για να προχωρήσει η συζήτηση και επί της ουσίας του κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE