Νεκρός άνδρας σε χωράφι - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του
Γύρω στις 12.30π.μ. εντοπίστηκε νεκρός άνδρας, σε χωράφι στην περιοχή Σιάς.
Όπως αναφέρει η Αστυνομία, στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου και του παράνομου στοιχήματος, μέλη του ΟΠΕ Αμμοχώστου και του Αστυνομικού Σταθμού Δερύνειας, διενήργησαν χθες Σάββατο 14/11, έρευνες σε δύο υποστατικά, στην επαρχία Αμμοχώστου.
Στο πρώτο υποστατικό, εντοπίστηκε ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος πιστεύεται ότι μετατρεπόταν παράνομα σε μηχανή τυχερού παιχνιδιού. Ο υπολογιστής κατασχέθηκε ως τεκμήριο, για να σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας διερευνά την υπόθεση.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας στο δεύτερο υποστατικό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο θερμικοί εκτυπωτές, το χρηματικό ποσό των €515, κουπόνια στοιχημάτων, αποδείξεις κατάστασης στοιχημάτων και τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, οι οποίοι πιστεύεται ότι μετατρέπονταν και χρησιμοποιούνταν παράνομα ως μηχανές τυχερού παιχνιδιού.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Δερύνειας διερευνά την υπόθεση.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις