Ιρλανδός κέρδισε με έναν λαχνό 208 εκατομμύρια λίρες στο EuroMillions

Ιρλανδός κέρδισε με έναν λαχνό 208 εκατομμύρια λίρες στο EuroMillions

Με ένα εισιτήριο κέρδισε 208 εκατομμύρια λίρες στην Ιρλανδία, στην κλήρωση του EuroMillions.

Ο κάτοχος του εισιτηρίου κέρδισε το ποσό - μαμούθ το βράδυ της Τρίτης με τους επικεφαλής του διαγωνισμού να επιβεβαιώνουν ότι το νικητήριο εισιτήριο ταιριάζει και με τους πέντε βασικούς αριθμούς αλλά και με τα Lucky Stars.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το τζάκποτ EuroMillions έφτασε στο ανώτατο όριο των 250 εκατ. ευρώ (208 εκατ. λίρες) και κερδήθηκε εξ ολοκλήρου από ένα εισιτήριο.

Οι αριθμοί που κέρδισαν ήταν: 13, 22, 23, 44, 49, και οι Lucky Stars ήταν 03 και 05.

Το εισιτήριο αγοράστηκε στη Δημοκρατία της Ιρλανδίας, με τον νικητή να μην έχει εμφανιστεί ακόμη. Σύμφωνα με τους κανόνες της Εθνικής Λοταρίας της Ιρλανδίας, οι νικητές του τζακ ποτ μπορούν να επιλέξουν να παραμείνουν ανώνυμοι.

Η κλήρωση της Τρίτης ήταν η πέμπτη από τότε που το τζάκποτ χτύπησε το μέγιστο όριό του – πυροδοτώντας ένα γεγονός «must-be-won».

ΠΗΓΗ: Newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE